bicom - bioresonančna terapija

Bioresonančno terapijo so že v samem začetku uporabljali za podporo pri  zdravljenju alergij. Gre za fizikalno metodo zdravljenja, ki izhaja iz spoznanj kvantne fizike. Vsaka molekula, vsaka celica v telesu, vsak organ, pa tudi alergen, niha s svojo značilno frekvenco elektromagnetnega valovanja. To valovanje imenujemo fizikalna koda alergena. Aparat s posebnim filtrom loči zdrava nihanja od bolezenskih. Zdrava nihanja okrepi, patološkim pa spremeni polariteto ter jih prek elektrod vrne v bolnikovo telo. S tem postopkom fizikalna koda alergena postane neprepoznavna, alergične reakcije ni več.

Ločimo dve vrsti valovanja:

  • Eksogeno valovanje

Eksogeno valovanje oddajajo snovi, ki nas obdajajo. To so alergeni, elektrosmog, toksini, bakterije, virusi, glivice, zemeljska sevanja,...

  • Endogeno valovanje

Endogeno valovanje je živo polje človeškega organizma. To so nihanja tistih organov, celic, molekul v telesu, ki sestavljajo človeško telo. Iz frekvenčne slike nihanj se da ugotoviti, ali določen alergen človeku povzroča težave ali ne.

Nazaj...

cena

Diagnostični pregled: 75 €.

Tarapija: 45 €.

Ponovne terapije (po zaključku zdravljenja): 40 €.

BICOM odvajanje od kajenja:

Prva terapija: 60 €.

Ponovne terapije: 40 €.

naročanje

051 / 235 - 857

zdravljenje

Zdravljenje kroničnih in akutnih bolezni

Izkušnje terapevtov in nagel tehnični razvoj so bioresonančno terapijo dvignili na zelo visoko raven. Po izkušnjah številnih bolnikov je tovrstno zdravljenje uspešno kar v 80 %.